A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Szeptember
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

1

Gyakori kérdések

2016.09.01 - csütörtök

Az alábbiakban néhány sűrűn feltett, gyakran visszatérő kérdésre szeretnénk már így előre válaszolni.

 

1. Hogyan csatlakozhatok a DXN-hez? Van itt különbség a törzsvásárlók és az üzletépítők között, jelezni kell valahol, mit szeretnék? Van valami előírt, kötelező vásárlás? Lehet később módosítani az adatokon?

A DXN a termékeit, nem hagyományos kiskereskedelmi üzletekben forgalmazza, hanem egy korszerűbb, úgy nevezett hálózati marketinges, vagy többcsatornás értékesítésben, ami azt jelenti, hogy nem lehet az "utcáról bemenve" vásárolni, hanem mindig valakihez kapcsolódva történik a vásárlás, általában ahhoz, akitől hallott a termékről, aki ajánlotta Önnek.

 

Vásárlási és csatlakozási módok a DXN cégnél, fogyasztói hálózatnál:

 

Vásárlási módok :

1. Kiskereskedelmi vásárló: A DXN egyik disztribútorának honlapján vásárol, regisztráció nélkül!

Kedvezmények nem illetik. Ha a honlapon beúszó pop up ablakban feliratkozik hírlevélre,  akkor egyszeri 1000 Ft kedvezményt kap emailben, aminek bemondásával egy terméket személyesen 1000Ft kedvezménnyel vehet át. A kedvezmény természetesen a kiskereskedelmi árból történik!

Itt vásárolhat a webáruházban: http://www.egeszsegeselvezet.info/termekek

 

2. Törzsvásárló: Törzsvásárlói regisztráció után – mely történhet online honlapon vagy linken keresztül, illetve papír alapon személyesen leadva a centerekben!

Az online regisztráció helye az üzleti lehetőség menüjénél van, a tagsági szerződésre kattintva!

 

itt: http://www.egeszsegeselvezet.info/member_registration_private

 

A néven és a szponzoron kívül minden adat módosítható a késõbbiek során!

Céges regisztráció esetén is egy valós személyt kell megadni, hisz ha a cég megszűnik, akkor magánszemélyként viszi tovább valaki az üzletet! De magán személy is bármikor válthat céges formára, ha a cég adatait leadja és a számlázást arra a cégre kéri!

 

A vásárláskor mindig eg nevet és a regisztrációnál kapott ID számot kell bemondani.

A regisztráció egyszeri díja 5000Ft és egy termék azonnali vásárlása! A törzsvásárlók felé nincs semmi elvárás, vásárlási kötelezettség, a rendszerben való maradáshoz évente egyetlen termék megvásárlása az egyetlen feltétel! Ingyenesen is lehet csatlakozni, ha valaki üzleti csomaggal csatlakozik, mert ebben az esetben nincs regisztrációs díj, a pénzért teljes egészében termékeket kap!

Már regisztrált tagok nem külső honlapokon rendelnek, hanem a cégtől kapott ingyenes webirodán az intraneten keresztül ahol erre külön felület lett kialakítva! Ha a tagok keletkezett jutalékukat akarják levásárolni azt külön jelezni  kell, egy ott található nyomtatvány kitöltésével!

 

A törzsvásárlók egyben üzletépítők is lehetnek, ehhez nem kell külön nyilatkozni.

A marketingterv szerint egyre növekvő visszatérítést kaphatnak 6-25% ig,  összpontszámuk és havi forgalmuk után, ha a havi személyes pontjuk eléri a 100 pontot! Ez terméktől függően 18-25000 Ft vásárlást takar. Ez az összeg levásárolható adott szabályok szerint vagy leszámlázva jutalékként felvehető!

Vállalkozói igazolvány vagy cég az induláshoz nem szükséges, a jutalék összeadódik nem vész el, mindaddig, amíg nem éri meg vállalkozni és a jutalékokat kiszámlázni a cég felé!

Kizárólag csatlakozáskor választható az üzleti start csomag, és a DSP csomagok is, ami extra kedvezményeket ad a vállalkozói hozzáállással csatlakozó személyeknek!

 

2. Mennyit lehet itt keresni?

Mivel a hálózati marketing lényege és elõnye a folyamatos növekedés, így a helyes válasz az, hogy egyre többet és többet korlátok nélkül! Mivel ez nem piramis játék, hanem a jutalék a termékforgalmazásból ered, így annak nagysága is a forgalomtól függ! Nincs "igazgatói fizetés", vagy rubin, illetve gyémánt "fizetés". A pénz nem a szintekért jár, hanem az a havi forgalom függvénye.

Persze ha ön ezt csak 5 év alatt éri el, az se rossz! Nem gyorsan kell meggazdagodni, hanem nagyon! Nincs  vesztenivalója senkinek, és nem szül a rendszer sok frusztrált, csalódott MLM forgalmazót, akiknek a polcán ott ragadnak a nagy kezdõcsomagok készletei! Itt, akinek nem sikerül eleinte az üzletépítés, annak is van esélye, mivel nincs nullázódás. Lassan, de biztosan a legamatőrebb kezdő is beletanulhat a szakmába s közben a terméket jókedvvel és nem kényszerből fogyasztva az egészségéért is tesz, miközben az üzlete is gyarapodik! Döntse el Ön, hogy mit akar: hálás és elégedett embereket maga körül, vagy a sürgetést mindig arra, hogy új és új embereket csatlakoztasson drága csomagokkal, az épp aktuális kiesők, feladók helyére!

Általánosságban elmondható hogy a 4500 pontot elért és (SA) igazgatóvá vált tagok már jóval több jutalékot kapnak, mint amennyi a 100 pontos havi saját fogyasztásuk, így az általuk fogyasztott termékek már ingyen vannak, sõt némi pénzkiegészítésük is marad. Esetleges munkahelyet kiváltó jövedelem a gyémánt szintnél (SD) keletkezik, azelőtt senkinek se tanácsoljuk, hogy feladja munkahelyét, állását, de persze utána se muszáj, pláne ha szereti is azt!

 

A kompenzációs tervben szereplõ példa alapján, ha valaki a saját 100 pont vásárlása mellé talál 3 embert havonta, aki 100 ponttal csatlakozik, vagyis hajlandó napi kb. 1000 Ft-ot átcsoportosítani a költségvetésében egészséges DXN termékekre, és ez másolódik minden hónapban, vagyis mindenki hoz újabb 3 embert, akik szintén hoznak 3 embert, akkor a 6. hónapban már "gyémánt igazgató" (SD) lesz és a bónusza akár 1 millió forint is lehet! Persze lehet a számokkal játszani,tudjuk, hogy ez nem megy ilyen könnyen, de a lényeg, hogy az elv ez, és ha ez a jövedelem végül 2-3 év munka után keletkezik, akkor is szép, és nem sok munkahely vagy vállalkozás tud ilyet produkálni!

 

3. Hogyan csatlakozhatnak hozzám az emberek? Külföldieknek is lehet?

Csatlakoztatni embereket kétféle módon lehet:

Online az üzleti lehetõség menüben levõ tagsági szerzõdés kitöltésével, vagy manuálisan papír alapon a letöltések menüben található nyomtatvány letöltésével, kitöltésével lehet. Személyesen is leadhatók a budapesti központi irodában! Bp. VI. Teréz krt 8 szám alatt.

Az online regisztrációról rögtön e-mailt kell kapnia a regisztrálónak, illetve a honlap tulajdonosának is! Ha ez nem érkezik meg, akkor valószínűleg nem sikerült, ezért újra meg kell csinálni jobban odafigyelve az egyes lépésekre! A manuális regisztrációra meg érdemes telefonon rákérdezni, megérkezett-e!

Külföldiek regisztrációja is online történik Európa esetében.

A már megnyílt országokat a helyi irodák szolgálják ki. A még nem megnyílt országokat a szlovákiai központ szolgálja ki. Külföldiek rendelése esetén a leadott megrendelés alapján a központ küld egy visszaigazolást e-mailben a termék áráról és a fizetendő szállítási díjról Euró-ban. Ezt az összeget kell kiegyenlíteni átutalással, ezt követően küldik a csomagot, amit a GLS szállít ki a külföldi országokba!

500 euro felett a szállítás ingyenes.

 

Európán kívüli országokban, más kontinenseken, a regisztrációt a DXN központi honlapján http://networkmlm.dxn2u.com/member/member_reg_nokit.php

 vagy nyomtatványon kell elvégeznie az ott lakónak, a szponzor rovatban pedig a magyarországi szponzor nevét és számát kell feltüntetnie. Ilyen esetekben azért jó a budapesti iroda segítségét kérni!

 

4. Mi a jutalékfelvétel feltétele?

Ha valaki jutalékot szeretne kapni a saját vásárlásai után, akkor az adott hónapban 100 pontértékben kell vásárolnia. Minden terméknek van pontértéke, ami a "Letöltések" menüpontban található "Termékmegrendelõ nyomtatványon" is megtekinthető. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a havi 100 pont (akár 20.000 Ft  összegbõl is kihozható) vásárlási "kötelezettség" csak akkor lényeges, ha további visszatérítést szeretne kapni a saját vásárlásából az adott hónapban. Ha nem teljesíti ezt a feltételt, nem történik semmi más, csak abban a hónapban nem lesz bónuszra jogosult.

 

A fenti teljesítményelvárások olyan minimálisak, hogy ha valaki csak ezen eredményeket éri el, a várható jövedelme sem lesz említésre érdemes. De a vásárlásért járó pontok nemcsak hónapon belül, hanem folyamatosan összeadódnak, tehát ha valaki egy adott hónapban pl. 100 pont értékű saját, a hálózata pedig összesen 800 pontértékű vásárlást bonyolít, a következő hónapot már 900 pontos szintről kezdi.

Ha valaki a hálózatában található emberek vásárlásai után is szeretne jutalékot kapni, a hálózatának összesen 200 pontértékben kell vásárlást lebonyolítania. Ha már van egy SA (Star Agent) minõsítésû igazgatója is (4500 pontot elért elsõ szintű igazgató), akkor ahhoz, hogy utána (illetve az alatta levõ hálózat forgalmából is) jutalékot kapjon, a 100 pont saját vásárlás mellett egy másik lábon is meg kell lenni további 200 pontnak!

A DXN MLM-rendszere mentes a más MLM-hálózatokban megszokott, olyan kényszerítő eszközöktõl, mint a megelőzés, leválás, havonta nullázódás, kötelező kvalifikáció stb.

 

Bónuszok a DXN MLM rendszerében:

A DXN MLM-üzlete többféle hálózati bónuszból áll:

Csoport bónusz (havi 100 PPV és 300 PGPV) 6% - 21%

Igazgatói Csoport bónusz 25% - 37%

Fejlesztési bónusz 15 %

Nemzetközi profit osztalék 2 %

Vezetõi bónusz 15%

Utazási Szeminárium Ösztönzõ 2%

Egyszeri Készpénz Ösztönzõ 41.400 Ft

Egyszeri Utazási Ösztönzõ 279.000 Ft

Minden teljesítményhez (elért pontértékhez) tartozó jutalékszint és az alattad lévõ munkatársad által elért jutalékszint közötti különbség lesz a jövedelmed a hálózatodban elért havi értékesítések függvényében.

(További, részletekbe menõ tájékoztatást a témáról a Letöltések menüpont alatti pdf fájlokban és a Jutalékrendszer menüben talál.)

 

5. Hogyan érdemes építkezni, szélességben vagy mélységben?

Mivel a gyémánt minősüléshez 6 igazgatói láb szükséges, ezért az első lépés megtalálni azt a 6 embert, akikkel szívesen dolgozna együtt, és akik a vezetõi lesznek! Anyagi haszon vagy segítség miatt be lehet és érdemes rokonokat, barátokat ide regisztrálni és alájuk építkezni, de ha õk csak "téglák" a rendszerben és nincs szándékuk üzletet építeni, vezetõvé válni, akkor a pénz az övék lesz, de ön már nem 6 hanem 36 ember vezetõje lesz és az sokkal nehezebb, mintha csak 6 vezetõvel kéne komolyan összefognia! Ha ezt a hatos modellt másolja, és mindenki a csapatában ezt másolja, persze a havi 100 pontos vásárlást betartva, akkor 2 hónap alatt igazgató lehet és fél év után már, ha kiszámolja, fél millió körül lehet a bónusza!

Az elsõ vezetõi színt a Star Agent, amit 4500 pont forgalom után ér el, függetlenül attól, hogy ezt egy hónap vagy 2 év alatt érte el! Utána már nem a pontok számítanak, hanem az igazgatói száma.

3 igazgatóval a frontján SR Rubin 6 igazgatóval SD Diamond lesz és ez még megy tovább.

 

6. Hogyan kapok és milyen költségbe kerül az értékesítõi weboldal használata?

A weboldal igénylése díjmentes.

Weboldal feltételei:

2011. szeptember 1-től a magyarországi DXN tagok esetében a weboldalak teljesítményelvárása megszűnik, bármely magyarországi tag, bármilyen nyelvű weboldalt díjmentesen rendelhet egy év időtartamra.

A promóció visszavonásig érvényes, a lejárta előtt legalább 30 nappal jelezni fogjuk a lejártát.

A DXN Europe fenntartja magának a jogot, hogy az alábbi esetekben előzetes értesítés nélkül törölje az aktivált weboldalakat:

1. Amennyiben a weboldal tulajdonosának három hónapon keresztül nincs saját személyes forgalma.

2. Amennyiben a weboldal aktiválását követő 30 napon belül nem történik meg az én történetem oldal tartalommal feltöltése a weboldal nyelvén.

 

Ha megelégszik egy aldomainnal (pl: akarmi.dxn.hu), akkor az semilyen egyéb költséggel nem jár és a cégen belül, 2 nap alatt elintézik, ha fõdomaint szeretne (pl: kave.hu), a név regisztrációjának intézése és költsége az öné. Általában évi 2-3.000 Ft, valamint átlag 3 hét, mire regisztrálva lesz. (Internet marketing szempontjából mindenképp jóval komolyabb lehetõségeket tartalmaz egy fõdomain.)

 

7. Mi az az intranet?

Az intranet egy belsõ hálózati rendszer, ahol a tagok naponta értesülnek az újdonságokról, ahol letölthetik a tanításokat, filmeket, bemutatóanyagokat stb., amik az üzletépítésüket segíti. Ott van a weboldalak szerkesztõ felülete és a webiroda is, ahol látják csapatuk növekedését, és a tagok aktivitását, vásárlásait is figyelemmel kísérhetik. Saját hírlevél küldő szoftverrel pedig automatikus és saját szerkesztésű hírleveleket is küldhetnek onnan! Az intranet hozzáférés ingyenes, minden beregisztrált tagnak jár!

 

8. Honnan tudom meg melyik betegségre miből és mennyit kell szedni?

Sehonnan! A DXN termékei nem gyógyszerek és nem gyógyhatású készítmények, hanem élelmiszerként vannak bejegyezve! A táplálékkiegészítõk OÉTI száma a termékeknél található az összetevőkre kattintva!

Az, hogy az egyes gyógygombáknak és gyógynövényeknek milyen  egészségre gyakorolt jó hatásai vannak, mindenki megtalálhatja az interneten, vagy személyes beszélgetésekben hallhat róla. De a törvények az Európai Unióban ezt tiltják, ezért rengeteg orvosi tanulmány vagy terméktapasztalat főleg angolul érhető el,  vagy a cég ázsiai honlapjain, mert ott meg ez a természetes, és a nyugati orvoslás van hátrébb szorulva!

 

 

szept

2

Benned megvannak?


Van 7 olyan specifikus, mentális képesség, amely ott lapul a sportolókban, éppúgy, mint a sikeres emberekben.

1. Belső motiváció a napi tettek elvégzéséhez
"Nem én voltam, akire minden edző vár, én inkább rengeteget melóztam" - mondta Berki Krisztián tornász világbajnok.

2. Magas célok és hit
"Már 11 éves koromban gyakoroltam az aláírásom, mert tudtam,
olimpiai bajnok leszek, és akkor majd sokat kell aláírnom - mondta egyszer nekünk egy előadáson Kovács István (Koko) olimpiai és világbajnok ökölvívó.

3. Gyors talpraállás
"Sírni csak a győztesnek szabad" - vallja Székely Éva olimpiai bajnok és ezüstérmes magyar úszónő. Egy sportoló olyan gyorsan áll fel, mint ahogy elesik.

4. Egy életre szóló tanulás az életük a környezetükről, önmagukról
"Egyfolytában megyek tovább és tovább, hogy megtanuljam a saját testi és szellemi korlátaimat. Ez nekem az élet úja." - mondja Ayrton Senna háromszoros Forma-1-es világbajnok, autóversenyző.

5. Maximalizmus
"Ha második vagy, Te vagy az első, aki veszít." - vallja szintén Ayrton Senna

6. Bátorság
Magyar Zoltán olimpiai bajnok, tornász nevéhez fűződik a magyar vándor név. 2 olimpiai aranyra tett szert azzal, hogy nem az elődeit utánozta, hanem mert újat alkotni.

7. Elhivatottság
"Mindent megtettem azért, hogy sikeres legyek, az egész életem erre tettem rá" - mondja Görbicz Anita.
Napi 2 edzés, egészséges táplálkozás és fegyelem jellemzi Anita életét.

A sportolók szerint ezek a képességek tanulhatók.

 

Hát kezdjünk neki, sosem késő!

 

forrás: www.adjunkalmokat.hu

 

júl

9

A DXN „Lingzhi Black Coffee" - Magyarországon egyedüliként - hivatalosan is megkapta a Paleo termék védjegyet!

 

 

DXN_paleo_lingzhi

 

Ez a védjegy egy újabb fantasztikus elismerése a termék egészségre gyakorolt hatásának!

A Lingzhi Black Coffee megrendelhető ITT a „TERMÉKEK" menüpont alatt.


Egy dobozban 20 tasak kávé található, amiből akár 40 adag kávé is készíthető ízlés szerint.

Törzsvásárlóként azonnal 20% kedvezménnyel megvásárolható!

Amennyiben Ön szeretné törzsvásárlói áron megkapni ezt (vagy akár a többi) terméket, ezen az oldalon tud regisztrálni. A regisztráció díja egyszeri 5000 Ft.

 

Igyon egy csészével az egészségére!

nov

7

 

Az utóbbi időben elterjedő influenza járványok közeledtével indokolt lehet szervezetünk védekezőképességének erősítése.

Olyan hatékony, de természetes megoldásokat ajánlok, amelyek lehetőséget adhatnak, hogy gyógyszerek és betegségek nélkül vészeld át ezt a borongós őszi téli influenzás időszakot is!

Most még el lehet talán dönteni, hogy ezen a télen megint gyógyszerekre vagy inkább megelőzésre akarod költeni a pénzt?

Mert ugyebár aki sajnálja a pénzt az egészség megőrzésére az nem számol a betegségek költségeivel!


Már 2008- ban több szakértő felhívta a figyelmet arra, hogy a nagydózisú szintetikus vitamin keverékek inkább károsak, mint hasznosak a szervezet számára!

Sokkal többet ér, ha valaki friss gyümölcsöket, zöldségeket fogyaszt és sokat mozog a friss levegőn!


A vitaminok több különböző összetevőből épülnek fel - enzimek, koenzimek, kofaktorok-, melyeknek együtt kell működniük ahhoz, hogy a kívánt biológiai hatást elérjük. A táplálékban természetes formában előforduló vitaminok minden szükséges összetevőt tartalmaznak.

A természetes C-vitaminban például nem csak aszkorbinsav van, hanem rutin, bioflavonoidok  (P-vitamin), K-faktor, J-faktor, P-faktor, tyrosináz és aszkorbinogen.

A vitaminok bevitelének legbiztosabb forrását a napi 8-10 adag zöldség és gyümölcs bevitele jelentené, illetve olyan C-vitamin készítmény ami csipkebogyó vagy acerola kivonatból készül.

Tudományos kutatások igazolják, hogy az elmúlt húsz évben a termesztett élelmiszerek vitamin és ásványanyag tartalma radikálisan csökkent ezért ma már a valóban szükséges napi mennyiséget csak tudományosan összeállított táplálék kiegészítőkkel tudjuk bevinni szervezetünkbe és nem elég csak "több gyümölcsöt" enni. 

Ezért, ha megfelelő mennyiségű vitamint és hasznos tápanyagot akarunk a szervezetünk számára biztosítani, akkor csak a táplálékkiegészítés lehet a megoldás!


Mivel a vírusos fertőzések nem csak súlyos, életveszélyes szövődményekhez vezethetnek, hanem számos ráktípus előidézéséért is felelőssé tehetők, fel kell hívjam a ?gyelmed arra, hogy a gyógygomba kivonatok alkalmasak szervezetünk védekezőképességének erősítésére.

Nem gyógyszer nem is gyógyhatású készítmények ezek, inkább fogalmazhatunk úgy, hogy a teremtés olyan hasznos ajándékai, amelyek biztosíthatják a szervezet hasznos tápanyag szükségleteit amiből és amik segítségével az tökéletesen vagy tökéletesebben tudja ellátni a feladatait!

A gyógygomba kivonatok vírusellenes hatását számos tanulmányban kimutatták.

Felismerték, hogy bizonyos gyógygombák az emberek átlagéletkorát jelentősen megnövelik.  „Aki gyógygombákat fogyaszt, tovább él" címmel Németországban ismeretterjesztő könyvet adtak ki.
A  gyógygombák enyhíthetik a vírusfertőzések lefolyását is és gátolhatják a  súlyos szövődmények kialakulását. 

Ganoderma: Számos tanulmány igazolja, hogy bizonyos gyógygomba kivonatok nem csak önmagukban vírus ellenes hatásúak, hanem erősíthetik a vírusellenes védőoltások hatékonyságát is.

Tudományos kísérletekben (in vitro és in vivo) kimutatták több vírus elleni védőoltásról, hogy azok a gyógygomba kivonatok adagolása esetén, jóval nagyobb valószínűséggel védenek meg a fertőzések súlyos következményeitől. A  gyógygomba kivonatok növelhetik immunrendszerünk reakciókészségét a védőoltásokkal szemben!


Részletek itt: Ganoderma füzet


Spirulina: Mintegy 4000 hatóanyaga által, - amelyek közül is említést érdemel a magas ásványi anyag, omega-3 zsírsav, Gamma-linolsav (GLA), fehérje és klorofill tartalma - minden túlzás nélkül elmondható, hogy a Spirulina Földünk talán legértékesebb tápláléka. 
De amiben szinte teljesen verhetetlen, az a Spirulina alga immunerősítő hatása. Hiszen a Spirulina kiváló vírusellenes hatással is rendelkezik, tudományos kísérletek igazolják, hogy a herpesz-, influenza- és a HIV-vírusok terjedését is jelentős mértékben gátolhatja.


Részletek itt: Spirulina füzet


Cordyceps gomba ugyancsak erős immunrendszer erősítő hatással is bír, mivel növeli a vértestek termelődését a csontvelőben. Megnöveli az úgynevezett poliszacharidok szintjét, melyek különösen fontosak az immunrendszer javulása szempontjából. A CO-1 például erős tumorgátló anyag.

Emellett természetes antibiotikumnak is nevezik, természetesen kockázatok és mellékhatások nélkül hat!


A Cordyceps gomba tudományosan is igazolt tulajdonságai:

A Cordyceps sinensis elősegíti az immunrendszer működését és a szervezet ellenállóképességét.

A Cordyceps akár 40%-kal növelheti a sejt szintű oxigén felvételt. 
Egy tanulmány szerint a Cordyceps sinensis képes lehet a krónikus vesebetegségben szenvedő betegek állapotát jelentősen javítani már egy hónap Cordyceps sinensis készítmény fogyasztása után is. 

A Cordyceps sinensis képes lehet a sejt szintű energiát (ATP/IP hányados) drámaian növelni (akár 55%-kal).


Amit mindenkinek szednie kellene egész télen az minimum napi 5 tabletta Spirulina, 2 kapszula GL és RG és 1 kapszula Cordyceps, és természetesen sok folyadék, Gano tea, Spica tea, és a kedvenc ganodermás kávé!

A torok karbantartására, és köhögés torokfájás ellen pedig a Zhi Mint cukorka szopogatása erősen javalt!


A termékekről itt tájékozódhatsz, illetve ide kattintva rendelheted meg a vitaminbombádat!

 

okt

9

Mi az MLM? - V.

2012.10.09 - kedd

"A világ leggazdagabb emberei egész életükben hálózatokat keresnek és építenek - mindenki más munkát keres!" Robert T. Kiyosaki

 

Lehetőségek az MLM-ben.


Az MLM többféle lehetőséget is kínál Neked, és csak rajtad múlik, hogy ezek közül Te mivel kívánsz élni.


Lehetőséged van arra, hogy amennyiben nem akarsz komolyabban belemélyedni az MLM-be, kiváló minőségű és gyakran egyedülálló termékeket vásárolj kedvező áron, kényelmesen (házhoz szállítás!) egy ismerősödtől, mivel az MLM cégek közvetlenül a vevőhöz juttatják el termékeiket, kihagyva a hagyományos kereskedelmi láncolatot, illetve mentesek a reklámozás tetemes költségeitől is.


Természetesen lehetőséged van arra is, hogy nem az ismerősödön keresztül vásárolj, hanem közvetlenül az MLM cég központjából. Ezt megteheted úgy, mint bármelyik üzletben, személyesen elmész, és személyesen megveszed azokat a termékeket, amelyekre szükséged van. Ezen kívül megrendelheted postai úton, illetve Interneten keresztül is (webáruházak).

Amennyiben közvetlenül szeretnél egy MLM cégtől vásárolni, ki kell töltened egy regisztrációs lapot, ezután kapsz egy vásárlói kódszámot. Ezzel a kódszámmal tudsz ezentúl közvetlenül vásárolni az MLM cégtől. A vásárlás ilyen módja azért kellemetlenebb, mert ebben az esetben az ismerősöd nem hozza házhoz a termékeket. Ennek a vásárlási formának a tagadhatatlan előnye viszont, hogy ebben az esetben minden MLM cég biztosít egy 20-30%-os árengedményt neked, mint törzsvásárlójának. Ezt a kedvezményt csak Te kaphatod meg az MLM cégtől, az ismerősöd ezt nem adhatja meg neked, illetve nem vásárolhat a Te kódszámoddal.


Természetesen lehetőséged van arra is, hogy továbbajánld a saját ismerőseidnek is ezt a lehetőséget. Az ő általuk rendelt termékeket Te is elhozhatod nekik, illetve ők is rendelhetnek és vásárolhatnak közvetlenül az MLM cégtől, ha kiváltják a saját törzsvásárlói kódszámukat. Az MLM cég minden esetben jegyzi, hogy ki hozta a cégnek ezeket az új vásárlókat. Amennyiben Te is rendelkezel ilyen vásárlói kóddal, akkor természetesen az új vásárlók regisztrációja hozzád lesz kapcsolva az MLM cég nyilvántartási rendszerében. Ha nincs ilyen vásárlói kódszámod, akkor az ismerőseid ahhoz lesznek kapcsolva, aki neked is megmutatta ezt a lehetőséget. Ez így logikus.

Az ismerőseid, ha nem az MLM cégtől közvetlenül vásárolnak, hanem tőled, akkor őket nem illeti meg az MLM cég által adott 20-30%-os kedvezmény. Ezt a kedvezményt Te kapod, és nem adhatod tovább az ismerőseidnek. Ez a kedvezmény egy csere neked az MLM cégtől, hogy házhoz viszed a termékeket és kiszolgálod az ismerőseidet!

Fontos ezt megérteni, hogy ez egy kedvezmény, amit kapsz, nem pedig egy plusz árrés, ami rá lett téve a termékekre, és ezt a kedvezményt az MLM cégtől kapod.

A termékeknek az a valódi, teljes ára, amiért az ismerőseid tőled vásárolnak.


Az igazság a dologgal kapcsolatban az, hogy lesznek olyanok, akiknek nem számít, hogy nem kapják meg a kedvezményt, viszont kényelmes, hogy házhoz viszed a termékeket. Lesznek olyanok is, akik szeretnék minél kedvezményesebben megvásárolni a termékeket, ők ki fogják váltani a saját kódszámukat, és közvetlenül az MLM cégtől fognak vásárolni.

Kinek ez a jó, kinek az a jó. Mindenkinek más. Egy biztos, Te is és az ismerőseid is csak nyerhettek a dolgon.


Természetesen az ismerőseid vásárlásai után (akik kiváltották a saját törzsvásárlói kódszámukat) jutalékot fogsz kapni az MLM cégtől.

Megteheted azt, hogy néhány ismerősödnek ajánlod a termékeket (ez automatikusan úgyis megtörténik, ha elégedett vagy a termékekkel) és az ismerőseid vásárlásai után járó jutalékokat mindig levásárolod. Így kb. 10 ismerősöd vásárlásai után a saját termékvásárlásod akár ingyen is lehet. Miért is ne? Ez a legjobb, amit tehetsz önmagadért és másokért!

Amennyiben jutalék formájában veszed fel és nem levásárolod az ismerőseid vásárlásai után járó jutalékokat, akkor ezzel kiegészítheted a családi kasszát, és ez évek alatt bizony elég sok is lehet!


Egyet ne felejts! Minden, az általad, az ismerőseid által és az ő ismerőseik által stb. behozott fogyasztó vásárlásai után jutalékot kapsz. És a határ a csillagos ég!


Talán vannak céljaid, terveid, elképzeléseid az életben, amiket szeretnél megvalósítani. Talán vannak, talán nincsenek. Ezt Te tudod. Mindenesetre, ha nem vagy ellensége Önmagadnak és a pénztárcádnak, az MLM által sok mindent meg tudsz valósítani.


Korábban az életedben sokszor előfordult már, hogy másoknak végeztél marketing munkát, ajánlottál ezt-azt, és mindig mások húzták belőle a hasznot.

Mostantól élheted úgy Te is az életed, hogy Neked is jó legyen, Te is profitálj belőle.

Egyszer majd - vagy akár most is - számolj utána, hogy eddig az életed folyamán mennyi jutaléktól eshettél el azáltal, amik nem lettek Neked kifizetve.

Aztán gondold végig, hogy milyen életet szeretnél inkább élni. A következő években, életed végéig még rengeteg emberrel fogsz találkozni és beszélni. Ismerősökkel, és olyan leendő ismerősökkel, akik ma még idegenek. Ezeknek az embereknek nagyon sok mindent fogsz ajánlani azért, hogy segíts nekik, és Te boldog leszel ilyenkor, hogy segíthettél nekik. Viszont van a segítségednek egy rejtett, nem látható módja is, amit Te ilyenkor mindig nyújtasz, és amiért viszont semmilyen hála nincs. Ez pedig az a vevő, ügyfélkör, amit a különböző cégeknek hozol. Önmagában csak azzal, mikor ajánlasz egy kávézót, fodrászt, vagy bármi mást, mert Neked az valamiért tetszett, máris új vásárlót hoztál ezeknek az üzleteknek.

Nem mondom, hogy ne tedd ezt a jövőben, tedd ugyanúgy, mint eddig, csak most már gondolj egy kicsit Önmagadra is.


Az MLM-ben a lehetőségeid korlátlanok. Gondolkodj és tervezz ezzel okosan!


Forrás: Dévényi László: Mi az MLM? - MLM Akadémia Képzési Központ